22.11.2017. 15:45
0
"Brate, kandidat sam na izborima za Opštinsko vijeće, mogu li računati na tvoja dva glasa? Možeš brate!"
U razgovoru koji smo prije nekoliko dana obavili sa predsjednikom SPUS-a Merimom Serdarevićem, naš sagovornik je naglasio da nije bio politički orijentisan, i da se ta situacija tokom njegovog dosadašnjeg predsjedničkog mandata nije promijenila.

Navedeni intervju možete pogledati OVDJE.

Međutim, prema komentarima naših čitalaca koji su pogledali intervju sa Merimom Seredarevićem, došli smo do drugačijih informacija. Naime, u komentarima je bilo nekoliko slika koje se ne podudaraju sa njegovim izjavama o njegovoj političkoj (ne)orijentisanosti. 

Ponovo smo kontaktirali Serdarevića kako bi nam bolje objasnio ovu situaciju.

Ovoga puta Serdarević je pred našim kamerama priznao kako se u prošlosti ipak jednom kandidovao za Opštinsko vijeće i kako je svojih prijatelja preko Facebook-a tražio da glasaju za njega.

Razgovor sa Merimom Serdarevićem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.