6.4.2018. 14:59
10
"Hvala Bogu niko od nas nije isti. Svako ima pravo na seksualno opredjeljenje, ali ne smije to drugima nametati"
Predsjednik SPUS-a Merim Serdarević govorio je za Source portal.

Politolog Minel Abaz prvo je u tekstu koji je napisao, a zatim i pred našom kamerom otvoreno kritikovao rad vladajuće strukture Studetskog Parlamenta Univerziteta u Sarajevu, na čijem se čelu trenutno nalazi Merim Serdarević. 

Razgovor sa Minelom Abazom možete pogledati OVDJE.

Serdarević je razgovoru za naš portal istakao da u SPUS-u nikada nije bilo, niti će biti diskriminacije prema studentima koji zastupaju različita politička mišljenja. Isto tako poručio je da se nikakv oblik diskriminacije i mobinga nikada nije provodio prema studentima različitih sekusalnih orijentacija.

Razgovor sa predsjednikom SPUS-a pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Sniamtelj i montažer: Almir Biber

 
10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.