18.5.2018. 11:43
4
"Rekao sam mu da se pomjeri, a on je izvadio nož i krenuo da reže po meni. Uspio sam otvoriti vrata i pustiti ostalu djecu da pobjegnu iz autobusa"
Vozač autobusa GRAS-a jučer je oko 14 sati napadnut, a prilikom napada je zadobio lakše tjelesne povrede.

Naime, putnik nije dozvolio jednoj djevojčici da izađe iz autobusa, a kada se u sve uključio vozač u namjeri da pomogne djevojčici, putnik ga je ubo u ruku nožem.

Kako smo saznali hrabri vozač je Sarajlija Senad Buljubašić.

Buljubašić je i pored povreda koje mu je tom prilikom nožem zadao napadač, uspio saladati istog i sazadržati ga do dolaska policijske patrole.

U neformalnom razgovoru nam je rekao kako mu je napadač kojeg je na kraju uspio savladati, nudio 3 KM kako bi ga pustio prije dolaska policije.

Telefonski smo kontaktirali smo Buljubašića. Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.