12.6.2018. 13:37
0
Kako je Sarajlija Ermin Avdić pomogao reprezentaciji Hrvatske da se plasira na SP u Rusiji
Video analliza fudbalskih utakmica sastavni je segment modernog fudbala. Na našim prostorima, tj. u bh. fudbalskim klubovima, još uvijek se malo pridodaje pažnje video analizi, pa je malo onih koji se bave ovim poslom.

Jedan od rijetkih koji se bavi fudbalskom video analizom je Sarajlija Ermin Avdić, inače dugogodišnji video analitičar FK Sarajevo.

Nije tajna da je su njegove usluge koristili treneri mnogih drugih ekipa, pa je poznato da je svojim savjetima pomogao i selektoru Hrvatske Zlatku Daliću u dvomeču protiv Grčke, sa kojom su se naši susjedi susreli u baražu za SP u Rusiji.

Sa Avdićem smo razgovarali o nadolazećem SP, kao i šansama Hrvatske i Srbije na najvećoj fudbalskoj smotri na svijetu.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.