20.9.2018. 9:36
0
Šta ćeš biti kad porasteš? Bit ću sve redom, komšije, prijatelje, neprijatelje...
Najbolje rangirani bokser Bosne i Hercegovine Edin Puhalo (16-0) nedavno ostvarenom 16. pobjedom u karijeri na bokserskom spektaklu u Zagrebu ostvario je dodatni napredak na svjetskoj rang-listi BoxRec.com.

Iron Puki je prekidom u drugoj rundi savladao Finca Jannea Forsmana (22-11), a zahvaljujući 15. pobjedi prekidom u 16 mečeva ostvario je napredak od četiri pozicije i sada je 63. “kruzeraš” svijeta u konkurenciji 1159 boksera.

Pošto do sada nismo imali priliku da vidimo kako izgleda jedan trening najboljeg bh. boxera, odlučili smo se da i to ispitamo.

U video prilogu pogledajte šta smo zabilježili svojom kamerom.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.