10.10.2018. 15:35
4
Damir Nikšić o Dodiku: Hoće li lider RS-a sada biti najveći bh. patriota?
Konceptualni umjetnik Damir Nikšić na prethodnim izborima bio je kandidat SDP za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Prema dosadašnjim rezultatima glasanja Nikšić je istakao da je trenutno preskočio tih 20 procenata koja su mu dovoljna za ulazak u Skupštinu KS. Međutim, preostalo je još nešto manje od trećine glasačkih listića koji treba da se prebroje, tako da taj porcenat može rasti ili opadati.

U intervju koji je dao za Source portal prije izbora, Nikšić je prokomentarisao Milorada Dodika, novog člana Predsjedništva BiH. Tada je Nikšić rekao da bi Dodik bio najveći bh. patriota ukoliko bi ušao u Predsjedništvo. 

Da li i danas dijeli takvo mišljenje,  poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.