29.10.2018. 11:59
3
"Ne mogu reći da je to razumljiva reakcija, ali ti ljudi vole taj klub, izgaraju, odvajaju od svojih usta da bi išli na gostvanja i tamo se 'lomili' sa drugim navijačima"
Sinoć su na Grbavici snage odmjerili Željezničar i Zvijezda 09.

Prije početka utakmice Željo je važio za velikog favorita, ali na veliku žalost navijača Plavih, Zvijezda 09 je u Stanišiće odnijela sva tri boda golom u posljednim trenucima meča.

Željeznicar je tako propustio veliku priliku da se smanji bodovni zaostatk na tabeli za komšijama sa Koševa koji su nešto ranije poraženi u Gabeli od ekipe GOŠK-a.

Nezadovoljstvo navijača na Grbavici kulminiralo na kraju utakmice, kada su neki od njih utrčali na teren kako bi se obračunali sa igračima.

Zaključak je da gradski rivali nisu priredili dobru uvertiru pred vječiti derbi koji se igra u narednom kolu na Koševu. Svoju prognozu o navjećoj utakmici u BiH dao je i nekadašnji igrač i šef stručnog štaba Željezničara Edis Mulalić, koji trenutno predovdi ekipu Rudara iz Pljevalja.

U razgovoru smo se dotakli i trenutne situacije u njegovom voljenom klubu.

Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.