18.1.2019. 11:01
7
"Vranješa mi je mrsko i spominjati. Koji bi muškarac uradio to što je on?! Svi mi imamo eksplicitne slike bivših djevojaka u mobitelima koje možemo poslati drugima"
Vlada FBiH jučer je, na sjednici u Mostaru, na prijedlog Federalnog ministarstva nauke i obrazovanja, usvojila inicijativu za pokretanje revizije diploma svih uposlenih u federalnim organima uprave, federalnim institucijama, zavodima, agencijama, direkcijama i drugim organima čiji je osnivač Federacija BiH.

Revizijom će biti obuhvaćeni imenovani dužnosnici, državni službenici i namještenici u ovim institucijama. O ovoj temi razgovarali smo sa novinarom Alenom Altokom.

U toku razgovora dotakli smo se aktuelnih stvari i u ostalim životnim sferama, pa je tako bilo govora i bh. fudbalu, a nezaobilazna tema bio je skandal između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.