25.2.2019. 9:59
16
"Golišave fotografije izbacujem samo na društvenim mrežama, naravno da se takva ne pojavljujem u javnosti. Nisam ni znala da mi negativne komentare uglavnom pišu žene"
Doktorica medicine, magistrica nutricionizma, fitness trenerica, sve su to epiteti koji opisuju Ehlimanu Mušinović.

U razgovoru koji smo obavili sa Ehlimanom dotakli smo se svih njenih aktivnosti. Kako nam je rekla, fitnessom se bavi od svoje 15 godine. 

Iako posjeduje tjelesnu figuru na kojoj će joj mnogi pozavidjeti, osim komplimenata, na njenu adresu često stižu i negativni komentari, sa kojima se naučila nositi.

"Tajna mog dosadašnjeg uspjeha je velika upornost", izjavila je Ehlimana.

Cijeli razgovor sa Ehlimanom Mušinović pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

16
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.