22.5.2019. 13:45
6
"Znam ko mi je ubio sina, na kraju ću uzeti pravdu u svoje ruke i osvetiti se, ne ponavljam ja to džaba. Oni znaju da ja neću stati"
Muriz Memić kazao je kako sada čeka odluku Vrhovnog suda nakon koje će znati šta dalje da radi. U izjavi za naš portal naglasio je da da će nakon odluke zakazati proteste u Sarajevu.

U razgovoru smo se govorili o slučaju njegovog sina Dženana i šta bi za njega značilo ako bi odluka Vrhovnog suda bila da se cijeli slučaj vrati 'na početak'.

Prema njegovim riječima takva odluka bi bila razočaravajuća za njega i njegovu porodicu. Muriz Memić više nema riječi za ljude koji vode ovaj postupak, no kako nam je rekao nastavit će da se bori.

Cijeli intervju uskoro na Source portalu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.