10.7.2019. 13:02
4
"Igrali su koliko im je trebalo. Pričao sam sa Celticovim fitnes trenerom. Rekao mi je da kada im je trening u tri sata, svi igrači dođu u jedan"
Fudbalski video analitičar Ermin Avdić u razgovoru za Source portal analizirao je utakmicu između Sarajeva i Celtica koja je odigrana sinoć na stadionu Koševo u okviru prvog pretkola Lige prvaka.

Dosta drugo vremena  Avdić je obavljao funkciju fudbalskog video analitičara u stručnom štabu tima sa Koševa.

Sarajevo je sinoć na Koševu izgubilo s 3:1, te je pored vidiljivog zalaganja svih fudbalera Sarajeva, Celtic opravdao ulogu favorita. 

Vidjelo se da je ekipa Sarajeva pala fizički u drugom poluvremenu, a to je nakon utakmice naglasio i Husref Musemić.

Avdić je u razgovoru za naš portal rekao da je nerealno bilo očekivati da Sarajevo može savladati Celtic, kao i da će utakmica u Škotskoj biti još teža za bordo ekipu.

"Koliki su profesionalci igrači Celtica govori  i podatak koji mi je otkrio fitnes trener Celtica. Rekao mi je da kada im je trening zakazan u tri sata, svi igrači se pojave dva sata ranije, kako bi radili neke preventivne vježbe, i bili što spremniji za trening. Kod nas će doći u petnest do tri, našalio se Avdić.



Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


(Admir Oručević)

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.