14.7.2019. 11:20
14
"Ne želim da uzimam nikome pare 'na mufte', a da pojma nemam! On ne može jedan sklek da uradi, a 'zausuo' svim i svačim i misli da je fitness trener"
Profesionalnost, stručnost, predanost, marljivost, pažnja i posvećenost svakom klijentu, ali i svakom vježbaču. To su osobine koje klijenti traže od svojih trenera.

Glavna prednost angažiranja privatnog trenera je pravilno usmjeravanje svake osobe prema njegovom fitness cilju. Često ljudi u samostalnom pokušaju dolaska do zdravlja i boljih tjelesnih performansi, zalutaju u moru informacija. 

Iako je poželjno potražiti savjet od stručne osobe ukoliko tek počinjete sa fizičkom aktivnošću, morate dobro razmisliti kome pokloniti svoje povjerenje.

Danas postoji 'more' fitnes trenera koji sebe tako deklarišu, samo zato što su uspjeli postići određene rezultate na ovom polju, tačnije promijeniti vlastiti fizički izgled. Samim tim njihova stručnost dolazi u pitanje, pa i savjeti koje daju svojim klijentima.

Zanimljiv stav o samoprozvanim fitness trenerima ima Alden Hot, inače stučnjak za funkcionalni trening.

Cijeli razgovor uskoro na Source portalu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.