22.7.2019. 14:56
0
"Već 22 godine igram PlayStation i meni je ovo dodatni izvor prihoda. Na moju nesreću živim na ovim prostorima, inače bih imao mnogo veća primanja"
Proteklog vikenda u Sarajevu u JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, koja je i organizator, održano je 10. Prvenstvo BiH u Pro Evolution Soccer 2019. Svi najbolji igrači iz BiH žrijeba odmjerili su snage u regionalnom dijelu takmičenja sa najboljim igračima iz regije.

Sarajlija Feđa Đedović postao je prvak Regionalnog zrijeba i bh. prvak po deveti put.

U oba finala Đedović je bio bolji od prošlogodišnjeg prvaka BiH i viceprvaka Regionalnog žrijeba Igora Zečevića.

Sa Đedovićem smo razgovarali o detaljima takmičenja i njegovoj PES karijeri. Otkrio nam je koliko vremena dnevno provodi uz PlaySation i Pro Evolution Soccer.


Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.

(Admir Oručević)


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.