17.9.2019. 11:26
1
"Danas će Želimir Lepir i Dalibor Vrećo stati na stranu ubica. Ja sam u školi učio brojati od jedan do deset, a oni izgleda broje unazad"
Pred Osnovnim sudom u Banjaluci za danas je zakazano ročište po tužbi za klevetu Đorđa Rađena protiv Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida, čija smrt još nije razjašnjena.

Rađen je Dragičevića tužio za klevetu jer je njegovo ime doveo u vezu sa ubistvom svog sina i traži odštetu u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka. Pripremno ročište održano je 8. jula, bez prisustva Davora Dragičevića, koji odbija da se pojavi pred Sudom.

Na današnjoj glavnoj raspravi trebalo bi da budu saslušani svi pozvani svjedoci, među kojima su, kako je najavljeno, predsjednik PDP-a i Anketnog odbora Narodne skupštine RS Branislav Borenović, Dragičevićev advokat Ismet Feraget, ekspert iz oblasti poligrafije Ismet Katana i novinar Slobodan Vasković.

Svoje mišljenje o današnjem ročištu za naš portal dao je Davor Dragičević.

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.