24.12.2019. 15:29
0
"Automobili na plin su dobri, ako je plin pravilno ugrađen. Ukoliko vam to urade nestručne osobe, postoji opasnost da vam se auto u vožnji zapali"
Situacija na tržištima gdje se nafta najviše crpi veoma je nestabilna pa je jednako takva i cijena naftnih derivata.

Iz tog razloga mnogi vozači se odlučuju na prepravak svojih vozila na benzin te ih, dakako, uz pomoć ovlaštenog servisa, pretvaraju u vozila na plin.

Cijena ugradnje plina u vozilo varira od vrste automobila.

Jedna od prednosti  je to što je Plin mnogo ekološki bolje pogonsko gorivo od benzina. Njegovim sagorijevanjem ne stvara se čađ, dim i neugodni mirisi, što je sasvim normalno za benzin. 

O prednostima i manama ugradnje plina u vozilo razgovarali smo sa poznatim sarajevskim automehaničarom Suadom Hotom.

Razgovor poslušajte u video prilogu.


(Admir Oručević)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.