15.7.2020. 16:09
3
"Ne želim u koaliciju sa ovakvom SDA, rado bismo to uradili sa nekim strankama iz Republike Srpske"
Predsjednik stranke Platforma za progres Mirsad Hadžikadić govorio je za Soruce portal.

Sa Hadžikadićem smo razgovarali mirnim protestima koje je prije skoro dva mjeseca organizovao na ulicama Sarajeva.

Zbog nepoštivanja higijensko epidemioloških mjera na protestima, MUP KS protiv Hadžikadića pokrenuo je prekršajni postupak.

Predsjednik Platforme za progres, u intervju za naš portal, kazao je kako su spremni za eventualne sankcije, ali isto tako, da ne vidi bilo kakve argumente koji će potvrditi njegovu krivicu u ovom slučaju.

Tokom razgovora dotakli smo se i trenutnih odnosa među strankama koje čine opoziciju, kao i sa kojom strankom Hadžikadić vidi priliku za evenutalnu koaliciju.

Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.