27.7.2020. 12:35
0
Bivši Lerićev saigrač: Mislim da je tu sliku neko zloupotrijebio, ali ako je i istina, vjerujem da on taj posao radi dostojanstveno
Bivši košarkaški reprezentativac BiH, Samir Lerić, danas se navodno bavi poslom koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa košarkom.

Legendarni bh. košarkaš danas se bavi jednim atipičnim zanimanjem za osobu koja je nekada bila profesionalni sportista, te skladišti i dostavlja proizvode u sklopu jedne sarajevske firme.

Ovu situaciju za Source portal prokomentarisao je Damir Abdulkerim Mirković, nekadašnji reprezetativac i Lerićev saigrač.

Razgvor poslušajte u video prilogu.


(Admir Oručević)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.