21.9.2020. 17:29
5
Koliko političari danas slijede riječi Alije Izetbegovića: Ne brini ja sam prvi do Bakira, završit' ćemo to!
Ploče sa citatima rahmetli Alije Izetbegovića, koje su postavljene u centru Sarajeva, neće biti uklonjene, tako je izjavio načelnik Općine Centr Nedžad Ajandžić

Ploče neće biti uklonjene, a eventualno ako nam neko bude ukazao na neke od grešaka, zamolit ću uređivački kolegij da se to koriguje, ako bude neka greška, u smislu teksta, štampe, ili bilo čega - kazao  je Ajnadžić.

SDP je pozivao Ajnadžića da ukloni kamenje jer smatraju da su pojedini citati sporni. 

Popravljajte greške, nemojte ih zataškavati. Imajte hrabrosti i obračunajte se sa onima koji su iznevjerili povjerenje naroda. Naš narod je dobar, oprostit će greške, ali neće opraštati lopovluke – jedan je od citata koji su uklesani.

Koliko se naši vodeći politički funkcioneri pridržavaju ovakvih poruka i da li smo i dalje spremni opraštati njihove greške i lopovluke, najbolje otkriva situacija u video prilogu, svima dobro poznata.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.