1.10.2020. 10:45
11
"Inače, Ibrahim i Hadžibajrići su poznati kao 'kriminogena porodica' u Sarajevu. Jasno je k'o dan kome najviše smetam"
Načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, govorio je za Source portal.

Sa Hadžibajrićem smo razgovarali o njegovoj ponovnoj kandidaturi za načelničku poziciju, njegovom dosadašnjem radu, kao i o koaliciji 'Četvorke'. 

Načelink Općine Stari Grad je prvi put pred kamerom govorio o spornoj jevrejskoj zemlji i ulici Dženetića Čikma u Općini Stari Grad, na kojoj se trenutno gradi poslovno stambeni objekat.

Tokom razgovora dotakli smo se 'protuzakonitih radnji' koje mu pripisuju njegovi politički oponenti. Za naš portal je otkrio kojoj političkoj partiji prema njegovom mišljenju trenutno najviše smeta ime Ibrahima Hadžibajrića.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Izvinjavamo se našim čitateljima zbog određenih tonskih problema koje smo imali tokom intervjua.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.