8.1.2021. 11:40
0
"Pare nisu nikada bile problem, nisam htio da budem selektor samo iz jednog razloga. Ovaj izbor nije smiješan, već tragičan"
Priča o izboru selektora BiH izazvala je dosta kontraverzi prethodnih dana u našoj zemlji.

Za novonastalu situaciju  članovi Izvršnog odbora N/FS BiH Vico Zeljković i Milorad Sofrenić krivca vide u presjedniku Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elevedinu Begiću, koji se nije pojavio na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora na kojoj se trebala donijeti odluka o novom selektoru našeg naboljeg tima.

”I ranije sam rekao da ne mogu podržati nijedan prijedlog Zvjezdana Misimovića. On je ranije lagao da nije učestvovao u izboru selektora. Izgubio je tada moje povjerenje definitivno. Da zaključim, ne mogu ponovo podržati nekoga ko laže i ko će opet poslije izvjesnog vremena reći da se nije ništa pitao”, izjavio je Begić prije nekoliko dana i dodao da se na sjednici nije pojavio iz opravdanih razloga, koje nije naveo.

Tako je agonija o izboru selektora produžena do daljnjeg.

O ovoj temi razgovarali smo sa Vahidom Halilhodžićem, proslavljenim bh. nogometnim stručnjakom i trenutnim selektorom Maroka.

U priloženom videu poslušajte šta je rekao za naš portal.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.