8.1.2021. 15:00
7
"Moraju znati da smo mi bombarderi i da nas neće lako ugušiti. Stigli smo u baru punu fekalija, za koju je potreban Domestos, kako bi se dobro pročistila"
Haris Selmanović prije nedavno završenih lokalnih izbora bio je poznat kao kandidat za Skupštinu KS na izborima održanim 2018. godine ispred Nezavisne bosankohercegovačke liste.

2018. godine nije uspio sjesti u klupe Skupštine KS, ali mu je zato to pošlo za rukom na posljednjim lokalnim izborima, na kojima se kandidovao za Općinsko vijeće u Općini Novo Sarajevo.

Baš kao što je govorio prije dvije godine, u svom mandatu pokušat će se fokusirati na mlade ljude, kako bi poboljšao njihov status u lokalnoj zajednici u kojoj će djelovati. Osim što se posvetio politici, dugi niz godina bavi se ugositeljstvom i direkotr jednog modnog brenda proznatog u svijetu.

"Pokazali smo snagu i odlučnost na ovim izborima. Vjerujem da možemo pomoći mladim ljudima da ostanu u BiH, jer pojedinci koji nas sada vode nemaju sposobnost takve stvari", kazao je u razgovoru za Source Selmanović.


Razgovor sa Harisom Selmanovićem pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo



7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.