13.2.2021. 15:35
2
"Korona je jedna malo jača gripa, neko će je preživjeti, neko neće. Non-stop nam nameću neke mjere i neke gluposti"
Ugostiteljski objekti u glavnom gradu BiH pretrpjeli su velike gubitke tokom pandemije koronavirusa.

Na press konferenciji održanoj prije nekoliko dana, Krizni štab FBiH odlučio je produžiti epidemiološke mjere za još 14 dana.

Osim nekoliko promjena, kao što je dozvola posjeta straračkim domovima, odlučeno je da sve epidemiološke mjere iz proteklog perioda i dalje budu na snazi.

Tako je i dalje u KS prisutan policijski sat, odnosno zabrana kretanjaa stanovništva iza 23 sata.

Kakoje za vrijeme trajanja pandemije na velikom udaru ugostiteljstvo u Sarajevu, odlučili smo porazgovarati sa vlasnicima nekoliko najpoznatijih ugostiteljskih objekata u glavnom gradu BiH.

Kako uspjevaju održati svoje poslovanje i da li su za godinu dana primili neku pomoć od državnih institucija, otkrili su u razgovoru za naš portal.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.