4.3.2021. 16:56
0
"Ako umrem ostade lova, ostade sve! Neka se i drugi uključe i neka izvade svu lovu iz sehare što su klepili"
Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović odlučio je donirati 100.000 KM za kupovinu vakcina protiv koronavirusa za stanovnike Općine Ilidža.

Brajlović je kazao da je spreman dati novac za pomoć građanima Ilidže. 

U telefonskom razgovoru koji smo obavili sa ovim poznatim sarajevskim ugostiteljem dobili smo potvrdu da je današnja informacija o njegovoj donaciji tačna.

"Da istina je, jer ako umrem ostade lova, ostade sve. Mislio sam na ljude oko sebe, ali i na sebe, želim da pomognem Ilidži na ovaj način.", rekao je Sejo Brajlović.

U razgovoru nam je otkrio kako gleda na odluke Vlade KS o pooštravanju mjera.

"Treba da se uključe svi, pogotovo političari, neka izvade svu lovu iz sehare što su klepili. Ko god ima lovu neka pomogne, jer je ovo katastrofa. Neka uvode šta hoće, naravno treba i narod da se pridržava mjera i bit će bolje svima", rekao je Sejo Brajlović za Source.


Novinar:Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.