8.3.2021. 20:01
2
Nakon Fortine odluke, Stojnić poručio: Svaki dan ćemo im davati domaća jaja. Ići ćemo pred njihove privatne kuće, bit ćemo mirni, ali ponekad i glasni!
Edin Forto, premijer Kantona Sarajeva, objavio da zbog pogoršane epidemiološke situacije se zatvara Kanton Sarajevo u periodu od petka do ponedjeljka.

U izjavi za Soruce Stojnić je otkrio da ugostitelji povodom novih odluka neće praviti nikakve proteste, već svaki dan ići pred Skupštinu u Kantona Sarajevo.

"Na miran način ćemo protestovati, tako što ćemo svaki dan otići pred Skupštinu sa domaćim jajima koja ćemo dati članovima Kriznog štaba
, kazao je Stojnić.

Stojnić dodaje das e tu ugostitelji neće zaustaviti.

"Bit ćemo i na njihovim kućnim adresama i uraditi iste stvari. Bit ćemo mirni, ali i ponekad glasni", govori Stojnić.

Kazao nam je da je njegov brat sa nekoliko predstavnika ugostitelja prije nekoliko dana bio na sastanku kod premijera Forte.

"Mislio sam da je ova vlada drugačija, ali sam se prevario. Hotelijeri su dobili sredstva, a oni se okomili samo na ugostitelje. Forto mora da zna da mi ne širimo zarazu, već sam ponovio da su najveća žarišta tržni centri i javni prevoz", rekao nam je Stojnić i dodao.

"Ovakvim potezima jačamo ekonomiju drugim kantonima. Hvala Kantonu Sarajevo, hvala premijeru Forto", izjavio je Stojnić



(Admir Oručević)

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.