20.4.2021. 10:58
0
Lazović poručio Ćosiću: Laž je da se Srbi se osjećaju nesigurno u Sarajevu, loše se osjećaju oni koji su doveli do stradanja 11.000 civila"
Bivši vijećnik u Gradskom vijeću Sarajeva Miro Lazović, govorio je za Source portal.

Tokom razgovora dotakli smo se inicijative koju je uputio gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Čosić u vezi sa uklanjanjem tabli na sarajevskoj Vijećnici i u ulici Ferhadija, kojima se, kako tvrdi, srpski narod "karakteriše kao zločinački i agresorski".

Govorili smo i novoizabranoj gradonačelnici Sarajeva, Benjamini Karić, te o tome kako u budućnosti Lazović vidi njenu funkciju.

Bilo je govora i o 'Non-paperu', te kako ga nazvaše, historijskom intervju koji je sinoć Senad Hadžifejzović imao sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.