9.5.2021. 17:02
9
"Nermin Muzur je od jednog lokalnog moćnika uzeo mito od 100.000 maraka. Fikret Prevljak nije kriv za ubistvo mog oca, nisam se prodao. To je laž koju je počeo Elmedin Konaković"
Krajem proteklog mjeseca bivši kandidat za načelnika Općine Ilidža Muhamed Kubat priveden je MUP.

Tada su navodno Kubata vijećnici Općine Ilidža Selver Zećirović i Redžo Lemezan prijavili za ugrožavanje sigurnosti.

Podsjetimo, Kubat je prethodno bio poznat javnosti po svojoj kandidaturi na lokalnim izborima kada je prilikom gostovanja na jednoj televizijskoj stanici za vrijeme predizbornje kampanje, javno poručio svojim glasačima da ne glasaju za njega, već za kandidata Fikreta Prevljaka.

Bila je to u najmanju ruku nelogična situacija, s obzirom da je Kubat prije tog gostovanja javno prozivao Prevljaka, optužujući ga kao glavnog krivca za pogibiju njegovog oca tokom agresije na BiH.

O ovoj i mnogim drugim temama razgovarali smo sa Muhamedom Kubatom.

Tokom razgovora uputio je teške riječi na račun sadašnjeg načelnika Općine Ilidža, Nermina Muzura.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.