14.5.2021. 11:25
0
Ispovijest bivšeg pripadnika obezbjeđenja u rijalitiju: To je jedna septička jama, u koju ulaze oni koji nemaju nigdje. Bio sam napadnut i nožem. U jednom trenutku učesnici su dobili šugu...
Boško Joković bio pripadnik obezbeđenja jednog od rijaliti programa koji se emituje u regionu.

Htjeli mi to priznati ili ne, rijaliti programi postali su neizostavni dio svakodnevnice i predstavljaju najgledanije televizijske sadržaje. 

Iako se često nalaze na meti kritika, zbog ponašanja njihovih učesnika, ovi programi imaju svoju mnogobrojnu publiku i vjerovatno se  mnogo toga po tom pitanju neće promijeniti u budućnosti.

Beograđanin Boško Joković bio je dio obezbjeđenja u jednom takvom rijaliti programu. U razgovoru za naš portal govorio je o svojim iskustvima iz tog perioda.

Prvi put kada sam imao kontakt sa rijalitijem imao sam potpuno drugačiju sliku o ovim programskim sadržajima, rekao nam je Joković...

Sa čime se sve susretao pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.