2.8.2021. 13:38
1
"Ko ne voli da me sluša, nek' pritisne tipku 'Mute' na daljinskom. Ja sam već bio kod frizera, ali možda se i ja ošišam na ćelavo"
Velež je postigao veliki uspjeh eleminisavši grčkog AEK-a.

Nakon prolaza euforija se još uvijek nije stišala i bit će zanimljivo vidjeti na kakav način će Rođeni dočekati prijedorski Rudar u okviru 3. kola Premijer lige BiH. Ova utakmica na rasporedu je danas.

Jedan od onih koji je na samo sebi svojstveni način gledaocima u BiH prenosio sve ono što se dešavalo na utakmici AEK-a i Veleža je sportski komentator Marjan Mijajlović, koji nas je nakon odlučujućeg penala, svojom reakcijom, bar na kratko, vratio u neka ljepša vremena za bh. nogomet.

Telefonski smo razgovarali sa Mijajlovićem, koji je iskoristio pauzu do naredne evropske utakmice mostarskog tima, te posjetio porodicu u Beogradu.


Novinar: Admir Oručević

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.