18.9.2021. 10:10
2
Nije za svačiji želudac: Redovno pozira polugola i pokazuje neobrijane pazuhe. I majka joj je bila gola, ali je barem ostvarila karijeru
Madonnina kćerka Lourdes Leon na ovogodišnjoj Met Gali ponosno je pokazala svoje mišiće, ali i dlačice ispod pazuha u razgolićenom izdanju u kojem se pojavila. 24-godišnja manekenka na sebi je imala ružičastu haljinu, koja se sastojala od grudnjaka s neobičnim povezom preko struka te dugačke suknje.

Fotografima je spremno pozirala poput svojih brojnih kolegica, a sudeći po stilu koji u posljednje vrijeme bira, nije joj problem nekada pokazati i previše.



Lourdes je već odavno krenula stopama svoje majke te privlači pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima, ali i stavovima poput onog o nedepiliranju, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

Madonna i kći Lourdes Leon

Inače, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero usvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.


Talenat za modu

U 13 godini života Lourdes je pokazala besprijekoran modni smisao. Kako je rekla sama Madonna, Lourdes je uvijek slušala majčin stil odijevanja kad god je prisustvovala nekom događaju. Vidjevši njezino zanimanje za modu i ljepotu, Madonna joj je pomogla dok je dizajnirala odjeću za svoj brend pod nazivom Material Girl. Linija nadahnuta 80-ima šik modni smisao postala je vrlo popularna i postalo je vrlo očito da Lourdes odrasta u talentovanu modnu dizajnerku.


Privatni život


Lourdes Leon vrlo je transparentno govorila o svojim vezama, a jedan od njezinih najžešćih odnosa bila je veza s glumcem Timotheejem Chalametom. Upoznala ga je za vrijeme svog boravka u srednjoj školi La Guardia. Par je javno objavio svoju vezu 2013. godine, ali to nije dugo trajalo. Rastali su se godinu dana kasnije kad je Timothee uslikan kako ljubi drugu djevojku.

Lourdes ne voli biti u centru pažnje koliko i njezina majka. Iz tog razloga, suzdržava se razgovarati o svojoj majci pred svojim prijateljima koji ne znaju da je njena majka Madonna.

Zbog svojih nevjerojatnih sličnosti s Madonom, majka je naziva "mini-me".


Želi biti glumica

Godinama unazad medijske stupce puni skandalima, ispadima i neprimjerenim ponašanjem. Iako je otkrila kako joj je dugogodišnja želja ostvariti se na velikom platnu, Lourdes je krenula u krivom smjeru, ali sada želi velike promijene.
 
Madonnina nasljednica u intervjuu za jedan magazin otvorila je dušu i ispričala detalje iz svog privatnog života, a otkrila je i kako sebe vidi u budućnosti. 'Moj prvi dečko bio je glumac Timothée Chalamet. Zajedno smo pohađali elitnu Srednju školu za glazbu i umjetnost Fiorello H. LaGuardia na Manhattanu. Poštujem ga s obzirom na to da je bio moj prvi dečko. Bili smo djeca, priznala je Lourdes. Posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima.

Velika joj je želja glumiti majku Tereziju. Ali, ni ovaj put nije moglo proći bez drame. Brojni pratitelji komentarisali su kako je Lourdes ponovno osramotila svoju majku s obzirom na to da se na snimanju pojavila u oskudnoj odjeći.

'I majka joj se gola pojavljivala, ali barem je imala karijeru. Lourdes živi na njenom imenu i samo sramoti majku', komentarisali su brojni pratitelji.


(Admir Oručević)

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.