13.10.2021. 13:30
0
Bivši kamerman iz Sarajeva koji je ostvario svoj san: Dosta mi je bilo nervoznih urednika koji te nalijepe, a ti ni kriv ni dužan. Skupio sam novac i odlučio da napravim nešto!
Svakim danom u potrazi za boljom egzistencijom, uređenijim državnim sistemom, BiH napušta veliki broj mladih ljudi.

Ipak, na svu sreću, još uvijek ima onih koji svoj život namjeravaju graditi u rodnoj zemlji.

Jedan od takvih je i Sarajlija Dado Hurem, koji iza sebe ima, pa možemo je slobodno nazvati, raznovrsnu poslovnu karijeru. 

Ipak, dugogodišnje nezadvoljstvo statusom u firmama u kojima je radio, potaklo ga je da se okrene privatnom biznisu, pa je tako jedno prepoznatljivo tursko jelo donio u svoj grad.

Riječ je o tzv. 'Dedinom krompiru' , koji od nedavno možete probati na Dobrinji.

O čemu se radi, te kako je naš sagovornik došao na ovu ideju, saznajte iz priloženog videa.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.