8.1.2022. 8:57
0
Hadžibajrić prezentirao projekte koje su realizovali, pa otvoreno rekao: Potpisujemo sporazume vrijedne od nekoliko miliona maraka, pa ne dobijemo dinara!
Općina Stari Grad Sarajevo, predvođena općinskim načelnikom mr Ibrahimom Hadžibajrićem, završila je još jednu poslovnu godinu koju je obilježila realizacija značajnih projekata usmjerenih u stvaranje što ugodnijeg okruženja za život i rad naših građana.

Prošla godina počela je značajnim priznanjem koje je u februaru 2021. pripalo općinskom načelniku mr Ibrahimu Hadžibajriću, a to je Jubilarna nagrada za životno djelo za izvanredne rezultate u razvoju Općine Stari Grad i stvaranje ambijenta za biznis, doprinos afirmaciji općine, kontinuirano ulaganje u infrastrukturu i dugogodišnje prosperitetno vođenje Općine u interesu građana i biznisa.


Osim projekata koji su realizirani u 2021., na druženju sa novinarima prezentirani su projekti na kojima će uposlenici Općine Stari grad raditi u 2022. godini.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.