27.1.2022. 9:44
8
Bivši policajac Jozo Anđić o 'šamaranju' Zorana Čegara: Nema od tog ništa, sve će se to završiti u dva dana. Pogledajte samo koliko on vremena provodi na poslu, a koliko na bolovanju!
Zoran Čegar, zamjenik komandanta specijalne jedinice FUP-a, pretukao je navodno mladića koji radi na jednom sarajevskom parkingu.

Snimak je nastao 10. januara. Na njemu se vidi kako je policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz privatnom automobilu. Kada se policajci vraćaju, radnik na parkingu ih upozorava da je vozilo nepropisno parkirano.

Nakon kraće rasprave s jednim policajcem, kako su prenijeli mediji, prilazi Čegar. On nakon rasprave udara jednom, pa drugi pa i treći put radnika. 

Čegar i dva policajca koji su bili s njim su u tom trenutku bili u uniformama. Nakon što je Čegar izudarao radnika, sa kolegama je napustio parking.

Danas smo o ovom slučaju razgovarali sa Jozom Anđićem bivšim visokorangiranim službenikom FUP-a.
Napomenimo da smo u nekoliko navrata pokušali doći do glavnog aktera ovog događaja Zorana Čegara, ali do sada nije odgovarao na naše pozive, tačnije njegov mobilni aparat nije bio dostupan.

Razgovor sa Jozom Anđićem poslušajte u priloženom videu.


8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.