16.3.2022. 16:55
1
"Spremajmo se kao će sutra biti rat, a radimo kao da ga nikad neće biti. Moramo biti oprezni, za rat trebaju dvije budale, nažalost u BiH ih ima previše"
Dervo Sejdić je potpisivanjem pristupnice zvanično postao novi član SDP BiH.

Podsjetimo, Sejdić je jedan od najpoznatijih boraca za prava manjina u Bosni i Hercegovini, te je višegodišnji predsjednik Saveza Roma u BiH.

"Zbog mog angažmana u borbi za prava manjina u BiH, nisam imao priliku da se politički aktiviram do sada. Zato je članstvo u SDP BiH samo logičan nastavak mog aktivizma, čime ću se lakše boriti za prava manjina u Bosni i Hercegovini", naveo je Sejdić.

O novom političkom angažmanu danas je Sejdić govorio pred kamerom Source portala.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo




1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.