27.5.2022. 15:19
0
Oni su dokaz da se i u BiH može uspjeti: "Širimo se svaki dan" - Kvalitet je njihov najjači adut, a ukoliko imate problema sa kožom, nude vam rješenje
Dr. Pasha skoro dvije decenije uspješno postoji i posluje na bh. i inostranom tržištu.

Riječ je o 100% prirodnoj kozmetici koja služi za njegu i očuvanje zdravlja kože.

Iz ove komapnije ponosno ističu da svaki svoj proizvod, osim što je sačinjen od prirodnih sastojaka, nastoje približiti svakom pojedincu, imajući u vidu svaki dio populacije, od  najmlađih do najstarijih generacija. 

Uspjeh koji je postignut na bh. tržištu bio je dobra referenca da Dr.Pasha proširi svoje djelovanje i na međunarodno tržište, što najbolje pokazuje da je obim njihovog poslovanja svakim danom sve veći.

Sasvim sigurno je da je kompanija Dr.Pasha jedan od svijetlih primjera kako bh. proizvodi mogu biti cijenjeni, gdje god da se pojave, sve dok je kvalitet, njihov najjači adut.

Posjetili smo prostorije kompanije Dr.Pasha i uvjerili se sa kakvim entuzijazmom sve ove godine, stvaraju prirodne preparate koji se brinu za zdravlje i ljepotu kože.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.