22.6.2022. 12:00
0
"Mustafa Busuladžić kao ni Draža Mihailović se nije borio protiv fašizma. Meni je to sve isto, kao Coca-Cola i Pepsi. Ašćare da nije bio antifašista"
Zastupnik u skupštini KS i nekadašnji član SDP Damir Nikšić, prije nekoliko dana zvanično je postao novi član Naše stranke.

Tim povodom Nikšić je govorio za naš portal i bolje pojasnio koliko se njegova ideloška shvatanja podudaraju sa onim koje zastupa ova stranačka partija.

"To se jako puno vremena iza brda valjalo, možda je Naša stranka trebala da bude moja prva opcija", izjavio je Nikšić u razgovoru za Source.

Bilo je govora i o SDP-u, kolaciji Trojke, radovima u KS, te različitim 'političkim opstrukcijama' sa kojima se bori vlast u Kantonu Sarajevo.

Objasnio je zbog čega je napustio društvenu mrežu Facebook i 'vratio' se Youtube-u.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo




 



0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.