21.11.2022. 14:22
1
Sarajlija iz Katra o Svjetskom prvenstvu, Biseri Turković, Cristianu Ronaldu: Jučer su svi bili isprepadani. Kada sam vidio koliko ulažu u nogomet, oduševio sam se!
Fudbalski video analitičar Ermin Avdić, govorio je danas iz Katra za naš portal.

Jučer je počelo najveće fudbalsko takmičenje na svijetu, a naš sagovornik nam je prenio atmosferu koja trenutno vlada u zemlji domaćinu.

Bila je ovo prilika da analiziramo jučerašnju utakmicu koju je domaći Katar na otvaranju prvenstva odigrao protiv Ekvadora, kao i da pokušamo predvidjeti koja reprezetacija će slaviti na kraju takmičenja.

Pitali smo Avdića mogu li se sresti Bosanci i Hercegovci na ulicama Katra.

Podsjetimo, Ermin Avdić već nekoliko mjeseci radi u stručnom štabu katarskog tima Al Ahli SC.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević


1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.