7.3.2023. 10:37
2
Smijenjeni direktor sarajevskog preduzeća: Stigla je komanda iz SDA, postavili su na čelo firme bivšeg komandanta. Sada je došla Trojka, preduzeće pripada Našoj stranci!
Kakvo meso jedemo, kakve mesne prerađevine uvozimo, da li trebamo strahovati od zaraznih bolesti? O ovim pitanjima smo razgovarali sa Mustafom Mrkulićem, veterinarom i bivšim direktorom Veterinarske stanice Sarajevo.

Prije nekoliko godina Mrkulić je vodio bitku pred sudom, kako bi sačuvao direktoriski status u KJKP Veterinarska stanica Sarajevo, nakon što ga jetadašnja kantonalna vlada na čelu sa premijerom Mariom Nenadićem razriješila sa te pozicije, bez da za to, kako kaže, nije imala adekvatan razlog.

Bila je ovo prilika da sa našim sagovornikom porazgovaramo o stanju u kojem se trenutno nalazi ovo kantonalno preduzeće.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.