21.4.2021. 19:38
1
"Muhamed Kubat je rekao našem zajedničkom poznaniku 'vidim lajkaš rahmetliji slike' i da će me ubiti čim svane"
Nezavisni kandidat na prošlim izborima za načelnika Općine Ilidža Muhamed Kubat, uputio je prijetnje vijećniku SDP-a Selveru Zećiroviću.

Kubat je na društvenoj mreži Facebook prijetio vijećnicima, a posebno Selveru Zećiroviću, vijećniku SDP-a i to čak ubistvom.
 
"Lijepo se poselamite svi sa Selverom, sutra će te plakati za njima", napisao je u Facebook komentaru Muhamed Kubat.

Tim povodom smo danas kontaktirali vijećnika SDP-a Selvera Zećirovića kojem su upućene prijetnje smrću.

"Ja sam danas podnio krivičnu prijavu i prijavio ga policiji kako bi prestao s uvredljivim pisanjima. Osim meni, pisao je i zajedničkom poznaniku kojem je rekao 'vidim lajkaš rahmetliji slike', i da će me ubiti čim svane", kazao je Zećirović na početku razgovora za Source.ba portal.
 
Na pitanje ko stoji iza Kubata koji tvrdi da je nezavistan Zećirović je odgovorio da su čudne okolnosti oko njega i da je on više zavistan, samo što se predstavlja kao nezavistan. 

"Dobro je poznata priča oko smrti njegovog rahmetli oca koji je nastradao na Igmanu u čudnom i nikad rasvijetljenom događaju i optuživao je Fikreta Prevljaka za smrt njegovog oca i da je Fikret lično naredio likvidaciju, te je pred same izbore u hotelu Hollywood na Ilidži održao govor u sred restorana gdje je nazivao Fikreta ubicom njegovog oca i da će se obračunati kad-tad. Onda je na jednom televizijskoj debati otvorenu podršku pružio Fikretu Prevljaku, zamolivši armiju svojih glasača da ne glasaju za njega već za Fikreta Prevljaka, pa je i više nego evidentno i očigledno da SDA politički stoji iza njega. A što se tiče prijetnji, one nemaju veze sa SDA već sa njegovim mentalnim zdravljem"
, zaključio je vijećnik Zećirović na kraju razgovora. 

Novinar: Ajdin Balićevac

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.