11.5.2021. 20:10
3
Bibija Kerla "ljuta kao ris": Ne znam kako je vama, ali ovo je mrcvarenje, stvarno nema smisla, nek' me neko ubije, al to nema smisla
Zastupnica DF-a u Skupštini Kantona Sarajevo Bibija Kerla oglasila se danas na svom Facebook profilu, gdje je izrazila nezadovoljstvo što se sjednice Skupštine KS održavaju online.

Poručila je da želi da se sjednice održavaju u skupštinskim klupama.

"Ne znam kako je vama, ali ja sam ljuta ko ris. Želim da se sjednice Kantona Sarajevo konačno počnu održavati u skupštinskim klupama", napisala je Kerla.

Cijelu situaciju opisala sa riječju mrcvarenje.

"Ovo je mrcvarenje i za vas i nas. Zato molim Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo da donese odluku o normalnom održavanju sjednice", poručila je Kerla na Facebooku.

Ovim povodom smo zastupnicu Kerlu kontaktirali kako bi je pitali zašto "mrcvarenje" i zašto je za to da se sjednice SKS održavaju u skupštinskim klupama, umjesto što se trenutno održavaju online.

"Radi internet, kod nekog ne radi internet, počinje priča neko kaže ne čujem vas upalite mikrofon. Jednostavno, ne može se više onako raditi, jednostavno je to mrcvarenje i za one koji gledaju i za one koji rade. Dok ja napišem repliku na skupštinskoj grupi prođe sat vremena i izgubi smisao ta replika, zato što je došla sasvim druga tema", kratko je prokomentarisala zastupnica Kerla za Source.ba portal.

Dodala je da ako rade ljekari, ako se i profesori vraćaju nastavi, zašto zastupnici jedini da sjede kući, primaju plate i rade ovako. 

"To stvarno nema smisla, nek me neko ubije, al to nema smisla", zaključila je Kerla. 

Novinar: Ajdin Balićevac

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.