10.6.2021. 16:00
0
Šta se dešavalo u Sarajevu posljednja dva dana: Zapaljen automobil sarajevskom reperu u Vogošći, muškarac udario djevojku na motociklu kod Centralne banke
U glavnom gradu Bosne i Hercegovine, sarajevska policija je u posljednja dva dana imala pune ruke posla.

U tučnjavi kod Centralne banke povrijeđena ženska osoba

U centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita, u blizini Centralne banke BiH, jučer došlo je do tučnjave u saobraćaju, a incident se desio oko 17.45 sati.

Za Source.ba portal su iz MUP-a Kantona Sarajevo danas potvrdili da su u tučnjavi učestvovala tri lica. Dodali su da je tom prilikom povrijeđena ženska osoba.

Nezvanično, vozač automobila udario je djevojku na motociklu.

Pronađena puška na Mejtašu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo sinoć su pronašli oružje u jednom automobilu, a jedna osoba je uhapšena, potvrđeno je za Source.ba portal iz MUP-a KS.

Kako nam je rečeno, u vozilu koje su zaustavili policajci bile su tri osobe.

"Riječ je o vozilo marke Toyota u kojoj je pronađena puška. Nakon pregleda pripadnici MUP-a KS su pronašli vatreno oružje. Uhapšena je osoba inicijala G. F.”, kazano nam je iz MUP-a KS, te su dodali da se sve odvijalo oko 19 sati.

U Vogošći zapaljen automobil sarajevskog repera

Sinoć je oko 22:30 sati zapaljen automobil u Vogošći. Iz sarajevske policije je saopćeno da je vlasnik vozila A. H. iz Sarajeva. 

Kako saznaje portal "Avaza", riječ je o Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Corelli. 

Vatra se ubrzo proširila i na Golf 5, vlasništvo L. Z. iz Travnika. Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta. 

Brzom intervencijom policije i vatrogasaca požar u ulici Vogošćanskih odreda je lokalizovan. Prema izjavama očevidaca, radi se o namjernoj paljevini. Srećom, u požaru nije bilo povrijeđenih osoba.

Novinar: Ajdin Balićevac

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.