18.4.2022. 15:41
2
Pitali smo građane šta misle o Dodiku: „Svim političarima poručila bih da sjašu s naroda“, „Toliko on dobro priča da ja sebe već vidim mrtvu“, „Treba ga skloniti, vrijeme mu je da ide“
Kamera Source.ba portala danas je bila na ulicama Sarajeva, gdje smo građane pitali šta misle o Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda, te da li mu imaju šta za poručiti.

Nakon što su Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, od strane Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije uvedene sankcije, Dodik tvrdi da mu stranci spremaju otmicu te da ga planiraju eliminirati iz izbornog procesa.

Posebno pažnju izazvalo je i kada je visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, Christian Schmidt, suspendovao primjenu zakona o imovini bh. entiteta Republike Srpske. Zbog novonastalih okolnosti, MUP RS-a pojačao je mjere sigurnosti Dodika i njegove porodice.

O cijeloj situaciji razgovarali smo sa građanima, pitali ih šta misle te da li imaju šta za poručiti Miloradu Dodiku. 
  

Novinarka: Aldina Rovčanin 
Snimatelj i montaža: Kenan Ćemo 

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.