26.7.2022. 12:30
7
„Sram bilo pojedince koji na društvenim mrežama polemišu ko je kome oteo proteste. Ovo je borba za državu Bosnu i Hercegovinu!“
Nakon što su ispred zgrade Visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu (OHR-a) i jutros održani protesti zbog mogućih nametanja odluka o izmjenama Izbornog zakona BiH i Ustava FBiH, okupljeni građani su se trenutno razišli, radi, kako kažu, normalizovanja saobraćaja.

Ispred zgrade OHR-a uklonjena je metalna ograda, dok su  policajci, nekolicina građana i novinarske ekipe ostali u blizini zgrade. 

Ekipa Source portala izašla je na teren i provjerila stanje. 

Podsjećamo, iako su okupljeni građani očekivali da će im se Christian Schmidt obratiti ili dati zvanično saopćenje, to se još uvijek nije dogodilo. 

Okupljeni građani su se trenutno razišli, ali i dalje ne odustaju od svojih zahtjeva. 

Novi su najavljeni za sutra u 13 sati. 


Novinarka: Aldina Rovčanin 
Snitatelj i montažer: Kenan Ćemo 

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.