26.10.2015. 17:51
9
Posjetili smo elitni noćni klub u Sarajevu: Djevojke performansom oduzimaju dah!
Mijin posao je onaj koji budi maštu. Jedna je od najboljih plesačica na šipki u regiji. Ova djevojka ne krije da se za striptiz odlučila zbog dobre zarade.
Bez obzira što je mali broj žena koje su zainteresovane za ovu profesiju, ipak postoji selekcija pri odabiru djevojaka tvrdi Mia. 

Iako je glavnom gradu trebao klub kao što je "Cristal", u Sarajevu još uvijek ovaj vid zabave nije prihvaćen kao u nekim drugim zemljama govori Beograđanka. Za goste iz Sarajeva kaže da su pomalo stidljivi.  

Poručuje da pipkanja i seksa nema. Biznismeni su kaže njihovi načešći gosti, ali dolaze i parovi, prijatelji, oraganizuju se momačke večeri i druge vrste zabave. 

Mia je nastupala u mnogim klubovima i kaže da se susretala sa raznim profilima ljudi i dobijala razne ponude. 

Plesačica na kraju govori da iz ovog posla neće otići sve dok bude atraktivna i dok bude u njemu uživala kao sada. 

Klub "Cristal", koji se nalazi u podrumu hotela Holiday,  radi svakim danom od 21 do 5 sati.   Ulaz se naplaćuje 40 KM, za koje dobijete 40 “Cristalovih” dolara, koje možete trošiti na piće ili djevojkama platiti ples. 

Novinar: Alen Avdić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Ermin Ljumić 
 
9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.