10.12.2015. 15:45
0
Evo šta rade djeca poznatih: Kćerka slavnog glumca seksepilom osvaja svijet
Iako se često za djecu poznatih svjetskih glumaca i muzičara često zna kazati kako su zalutala ili krenula stranputicom, što se i ne može potpuno zanemariti s obzirom da jedni zaista jesu svoj život doveli na samo dno, ipak ova priča pokazuje da ima više istine u izreci da iver ne pada daleko od klade.
Pokušali smo malo istraživati i saznati šta rade i čime se bave djeca poznatih holivudskih glumaca i muzičara.

Krenimo ovim redom. Jedna od svježijih informacija govori o tome kako glumac Andy Garcia ima kćerku koja je očarala svijet svojom prirodnom ljepotom. Njeno interesovanje je modeling. Iako se ni približno ne uklapa u mjere jedne manekenke, Alessandra Garcia je pronašla prostor za sebe. Predstavljena je kao prava zvijezda među plus-size modelima. 



Scott Eastwood sin poznatog glumca Clinta Eastwood  je postao zaštitno lice mirisa Davidoff Cool Water. Scott je krenuo očevim stopama, dakle odlučio se za glumu, te mu modne kampanje i snimanje golišavih editorijala nisu nepoznanica. 




Zoe Kravitz, kćerka pjevača Lennyja Kravitza i Noah Becker, se bavi glumom a poznata  je i po ljubavnoj vezi sa sinom tenisera Borisa Beckera . 



Bria Murphy, koja se bavi modelingom, je najstarija kćerka poznatog holivudskog glumca Eddieja  Murphyja. Bria izaziva veliku pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama.
 


Kćerka glumca Johnnyja Deppa izrasla je u pravu ljepoticu. Lily-Rose Depp sa ocem je prošle godine zaigrala zajedno na filmskom platnu, u ostvarenju "Yoga Hosers".
 


Sina poznatog glumca Arnolda Schwarzeneggera , Patricka mogli ste gledati u filmu “Groown Ups 2″. Pored toga on je zakoračio u svijet mode i bio zaštitno lice modne kuće Tom Ford. Zanimljiva činjenica je da je nedavno otvorio svoju piceriju u Los Anđelesu. 



Kćerka holivudskog glumca Seana Penna, Dylan Penn bavi se manekenstvom. Oduševila je mnoge kad se prije dvije godine pojavila u muškom časopisu "GQ". 
 

 
Ako su vam roditelji John Lennon i Yoko Ono, vjerovatno je dosta dobra ideja da izaberete bilo koju profesiju osim muzike, ali se sa "Cibo Matto" i drugim svojim projektima Sean Lennon ipak nametnuo kao važna figura njujorške underground scene.  
 


Lily Jane Collin, kćerka muzičke zvijezde Phila Colinsa, sve je uspješnija u svijetu mode. Zablistala je kampanji modne kuće "Barrie".
 


Da li ste znali da Tom Hanks ima sina Chestera, koji nastupa kao reper pod imenom Chet Haze, i nada se uspješnoj muzičkoj karijeri, ali nedavno se našao na meti kritika i zbog uzimanja droge i opijanja.



19-godišnjakinja, čiji su roditelji Kurt Cobain i Courtney Love, osim što je već ostvarila karijeru kao model, Frances Bean ovih dana počinje da pokazuje kako je ipak naslijedila i neke muzičke talente, kako je demonstrirala svojim prošlogodišnjim gostovanjem na pkesmi "My Space".  
 


Rumer Willis, najstarija kćerka poznatog glumačkog para Willis, izabrala je svoj način da dođe u svijet slavnih. Iako ima želju da se bavi glumom, za sada nije imala zapaženijih uloga, pa se posvetila plesu. Da joj ples ide od ruke, pokazuje i njena prva uloga u mjuziklu "Chicago", a svoje umjeće pokazala je i učešćem u poznatom show programu "Ples sa zvijezdama". 
 


Prema onome što smo saznali o kćerkama i sinovima poznatih zasigurno se za neke može reći "kakav otac takav sin" ili "lijepa na mamu". U ovoj priči uzeli smo primjere koji su slavu i novac svojih roditelja iskoristili na najbolji način, kako bi ostvarili svoje karijere i svoje snove. 

(Alen Avdić)
 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.