8.5.2017. 13:56
2
"Misliš da paparazzi prate svaki korak pjevača, prate malo sutra. Pjevači to keširaju"
Pjevač Mirza Selimović je za Source.ba govorio o zaradi, kolegicama, konkurenciji, svom Srebreniku i uspjehu pjesama koje je snimio nakon pobjede u showu 'Zvezde Granda'.

"Niko me ne gura. Sve sam snosim i finansiram. Tek od prošle pjesme smo imali neke sponzore za spot. Dolazi to jedno po jedno. Ne žalim da uložim sve u ono u šta vjerujem. Moja karijera ide uzlaznom putanjom i drago mi je da su ljudi prepoznali to što radim. Posebno što taj put ne ide preko skandala", kaže Selimović. 

Cijeli intervju sa Mirzom možete poslušati i pogledati u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Ramiz Uzunović 

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.