21.2.2018. 11:30
8
"Ne znam zašto me Gutić prozvao. Sa njim sam mnogo puta popila, baš popila. Zahvaljujem Mirsadu Kukiću ako je za mene urgirao a nisam iz SDA"
Bivši premijer TK-a Bego Gutić za naš portal govorio o svojoj smjeni u Vladi TK, gdje je optužio Mirsada Kukića kao glavnog krivca za smjenu.

Razgovor s Gutićem OVDJE

U svom osvrtu za Source, Gutić je kao razlog za smjenu naveo neispunjavanje zahtjeva Mirsada Kukića, među kojima je bilo i intervenisanje za Merimu Hajdarević u postupku izbora člana Upravnog odbora Federalnog zavoda penzijsko invalidskog osiguranja. 

Sekretarica Ministarstva finansija TK je na ove navode dala i svoje argumente, kojima želi demantovati Begu Gutića i njegove navode.

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu.

(Alen Avdić)

8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.