11.4.2018. 17:44
1
"Samo ime Konakovićeve stranke govori da to nije stranka kojom ćemo se baviti"
Trenutno su najaktuelnije teme u glavnom gradu BiH stavljanju u funkciju Trebevićke žičare i smjen starog i biranje novog premijera KS.

O ovima temama govorili smo sa zastupnikom Naše stranke u Skupštini KS Edinom Fortom, koji nam je kazao šta misli o različitima cijenama karata za žičaru, ali i o novom premijeru KS.

Forto nam je objasnio i način svog glasanja, ali i svojih kolega kada se izglasavala smjena Konakoviću, gdje su ostali suzdražani, a svo vrijeme su kritikovali rad samog Konakovića. 

Nije bio raspoložen komentarisati nešto opšrinije kolege koji su ispali licmejreni tokom posljednjih dešavanja u Skupštini KS.

Potvrdio nam je da će njegova stranka imati kandidata za Predsjedništvo BiH, ali nije kazao ko će to biti.

Cijeli razgovor sa Fortom možete poslušati i pogledati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i monataža: Almir Biber


1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.