6.5.2018. 15:25
28
"Neka Erdogan održi skup u Srbiji, tamo ulaže. Ovo je pravi šibicarski potez, za koji se naš narod uvijek uhvati. To je cirkus, kao da Bakir drži skup na Islandu"
U sarajevskoj Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samarach" 20. maja predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan održat će predizborni skup povodom turskih predsjedničkih i parlamentarnih izbora.

Na oštre kritike je naišala najava ovog skupa, jer su Njemačke, austrijske i holandske vlasti ranije  zabranile turskim političarima da ne teritoriji njihovih zemalja održavaju predizborne skupove. 

Mnogi građani, ali i političari negoduju zvog ovih navoda, te kažu da određenim strankama i njihovim liderima nije preostalo ništa drugo nego da po zna koji put igraju na nacionalne i vjerske osjećaje ljudi, te lažnim patriotizmom se pokušaju spasiti na izborima. 

Turska smatraju prijateljem BiH, ali jasno je da vlasti Turske prije svega brane i gledaju svoje interese.

O najavi održavanja ovog skupa govorili smo sa Fahrudinom Pecikozom,tesktopiscem i političarom, pa poslušajte šta je kazao u priloženom videu.

(Alen Avdić)

28
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.