23.5.2018. 15:28
3
Evo gdje provesti vikend nadomak Sarajeva: Odlična ideja da se odmorite i uživate u prirodi
Konjički klub 'Djeca vjetra' egzistira od 2011. godine. Prošle godine su proširili ponudu i osnovali agroturizam pod istim nazivom.

Škola jahanja se odvija na arapskim konjima, a časovi se održavaju u ograđenom prostoru, manježu. 
Pored manježa, postoji i terensko jahanje, koje je namijenjeno za jahače sa iskustvom, jer su arapski konji jako temperamentni vani.

Sanja ima licencu za istruktora jahanja koju je stekla u Francuskoj. Tu su i volonteri koji na sve moguće načine brinu o djeci koja dođu na jahanje.

Posebna važnost jahanja jesu zdravstveni benefiti. Upravo se zbog toga mnoge porodice odlučuju svoju djecu dovesti na ovakvo mjesto.

Uglavnom, ako ne znate gdje vikend provesti, a da je blizu, ovo je odlična prilika da se malo odmorite od stresne i depresivne svakodnevnice.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.