29.5.2018. 12:02
8
"Ako mu je tako žao, neka uzme štrik i objesi se. Što nije rekao da je zboden nožem u tuči, a ne da je imao temperaturu. Vidi se na njemu da li spava, udebljao se 20 kilograma"
Sanjin Sefić je svjedočio u svoju korist na novom zakazanom ročištu, na kojem mu se sudi zbog nesreće u kojoj je pregazio djevojake Selmu Agić i Editu Malkoč, te poručio da se kaje zbog saobraćajne nesreće.

"Kajem se. Dvije godine ne spavam. Ja ću odgovarati za ovo krivično djelo. Žao mi je, volio bih da sam i ja poginuo u ovoj saobraćajnoj nesreći", kazao je Sefić.

Sefić je kazao da se ne sjeća detalja nakon nesreće, sve do trenutka dok se nije predao. Kazao je da nije znao da je udario djevojke, već je mislio da je udario u drugi automobil.

Njegov advokat Rusmir Karkin je dobio kaznu u iznosu od 4.000 KM zbog nepojavljivanja na prethodnom ročištu.

O ovom slučaju za Source  je govorio Amir Agić,  otac ubijene Selme Agić, kazavši da ne vjeruje ni u jednu riječ izgovorenu od strane Sefića.

Agić mu poručuje da se objesi ako mu je već žao i ako suosjeća sa tragedijom koju proživljavaju porodice ubijenih studentica.

Poslušajte u priloženom videu šta je sve Amir Agić rekao za Source nakon ročišta.

(Alen Avdić)


8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.